Пропуснал съм да спомена но на старото инферно проблема беше с камаелите - 2-3 скила и падаш, другите бяха балансирани, сега чувам че са прецакали маговете и са дали прекалено много на дагеристите - кофти. Предполагам че Инферното не се различава кой знае колко от Рейдфайт-а - ами на РФ-то със СХ , емпауър , уайлд меджик , денс и то май това са за м.атк бонусите меджик критикъл не знам дали съм имал на 11к , чудя се дали имах 1 16к ,но той може да е бил от друг сървър - и тези критове за които говоря са на моб - разлика дали бе със или без сърендър то уинд не видях на човек с добра екипировка и бъфове едва ли ще направя крит над 9к, пък дагерите нека вкарват по 8
Недостатъка на инферното е че прекалено много се иска отборната игра- такъв сървър се прави като се очаква да има много хора на него или поне 500 души. Защото като са 100на това са 2 клана или даже 1 и някви други свободни елементи които само искат и не ги е еня за останалите. Мен бъфър не ме бърка да цъкам - ще вляза ама като няма парти щото всички искат да се бият и като пвп-то реално не е като хората - в 1 пвп парти срещу парти понеже по-големи рядко ставаха или поне не бяха организирани то който имаше камаел биеше, бишопа играеше няква роля ама повечето явно за сефте играеха такъв и бяха по-зле и от мен(а аз биш не мога да играя), дагерите ако внимаваш за тях като ги има нямаше проблем, танковете и по-точно паладините имаха имбав феникс , маговете бяха хамави - всеки удар беше различен дмг, понеже противниците бяха главно едни и същи хора всичко беше шанс и то прецакан шанс.
Ако се е подобрил сървъра самата идея и тогава и сега ми харесва, но това за 8к на дагер ме отказва да дам 2ри шанс да сървъра.
Трябва да измислите начин да привлечете новите играчи - някакъв бъфър трябва да има - и да има и да няма не ви бърка нали ще го има за всички - ест. няма да сложите бъфър който има всичко и ще се надявате да стане номера. Може да сложите леко променен нюуъбай бъфър с една идея по-добри бъфове и да кажем 1 песен/танц или без. Ако е както беше преди като влезе нов играч и няма клан или познати с клан то той работа на сървъра няма - ще бъде убиван от 2ма , най-често 5+ души които са се намерили и цъкат, нямат клан и може да се сбият помежду си като видят че ще се мре ама иначе са силни като са повече и съответно новия играч си бие камшика и търси нещо по-разумно.